Over ons

Na 12 jaar met heel veel plezier gewerkt te hebben in de kinderopvang, is in 2013 haar lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Frida’s Kinderdagverblijf en BSO Bij Ot & Sien is sinds 2013 geopend.  

Eigenaresse Frida Lubbers heeft ruime ervaring bij een andere kinderopvangorganisatie en besloot in 2013 om voor zichzelf te beginnen. Haar enthousiasme, liefde voor kinderen en flexibiliteit geven Bij Ot & Sien een persoonlijk, authentiek karakter. Samen met de andere pedagogisch medewerkers zorgt ze voor een gezellige, gemoedelijke en professionele sfeer. In het pedagogisch beleidsplan kunt u meer lezen over de aanpak van Frida en haar medewerkers.

Kom gerust eens langs een praatje met ons maken en de sfeer proeven, u bent van harte welkom!

Heeft u vragen?

Bel: 0592 508040

Sociaal maatschappelijk ondernemen

Bij Ot & Sien heeft oog voor sociaal maatschappelijk ondernemen. Voor het bouwen van onze website heeft Bij Ot & Sien bewust gekozen voor ICTerium, niet alleen vanwege hun kwaliteiten maar ook helpen we daarmee mensen met een arbeidsbeperking hun talenten in de ICT te ontplooien en aan zicht op passend werk of behoud van werk. Wil je meer weten over ICTerium klik op het logo.