De Drift

Deze locatie ligt in het dorp met enorm veel buiten speel mogelijkheden. Tevens liggen de sporthal, het sportveld, de Berenkuil en het Markehuis, waar meerdere activiteiten plaats vinden, op loopafstand. Deze prachtige locatie bevindt zich in basisschool de Drift. Op deze locatie wordt er peuteropvang en buitenschoolse opvang geboden. 

De BSO en de peuteropvang bevinden zich in hetzelfde lokaal. In de ochtend wordt het lokaal gebruikt voor de peuters en de middag voor de BSO. We beschikken over één gezamenlijke binnen speelruimte voor kinderen. We dagen de kinderen uit hun talenten te ontdekken, bieden allerlei leuke activiteiten en spelen vooral heel veel. We maken veel gebruik van de ontzettend mooie en grote buitenruimte en organiseren veel leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het bos, de Berenkuil of een speurtocht door het dorp!

Deze locatie is 5 dagen in de week geopend voor buitenschoolse opvang. De voorschoolse opvang wordt verzorgd op locatie Boerhaarshoeve, de kinderen worden met een busje of bakfiets naar school gebracht. 

Op maandag, dinsdag en donderdag vindt er van 8.30-14.00 peuteropvang op locatie De Drift. Indien er langer opvang gewenst is, is dit mogelijk op locatie Boerhaarshoeve. 

Maandag 8.30 – 18.00

Dinsdag 8.30 – 18.00

Woensdag 14.00 – 18.00

Donderdag 8.30 – 18.00

Vrijdag 14.00 – 18.00

Wilt u meer informatie over locatie De Drift of wilt u een keer komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

LRK nummers:

Peuteropvang: 300307251

BSO: 169050567

 

Met ons enthousiaste team van pedagogisch medewerkers bieden we kinderen een veilige basis. Van daaruit beleven ze iedere dag weer nieuwe avonturen in onze uitdagende speel- en leeromgeving. Ook trekken we er veel op uit en gaan we bijvoorbeeld naar de Berenkuil of het bos. 

Daarnaast werken we samen met allerlei buitenschoolse activiteiten, zowel voor peuter als oudere kinderen. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld met de kinderen naar gym gaan, dat we zorgen dat de kinderen op tijd op het voetbalveld staan of naar de muziek gaan. 

wil je meer weten over onze peuteruurtjes of buitenschoolse opvang locatie De Drift? Kom dan vooral eens langs om de sfeer te proeven!

 

 

Heeft u vragen?

Bel: 0592 508040

Opvangvormen