Dagopvang 0 - 4 jaar

In een prachtige, rustige en groene omgeving bevindt zich een kleinschalige, professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 

Met een vast team van ervaren en betrokken medewerkers bieden we je kind een tweede thuis. We nemen veel tijd voor de zorg en de ontwikkeling van de kinderen: lekker knuffelen, zingen, spelen, slapen, lezen, eten en leren! Bij Ot & Sien heet u en uw kind(eren) van harte welkom. 

 

 Veilig en vertrouwd voelen

Bij de ontwikkeling van een kind is het creëren van een vertrouwde en huiselijke omgeving van groot belang. Als uw kind zich veilig en prettig voelt, zal hij of zij veel makkelijker overgaan tot zelfeducatie, mits dit in zijn of haar eigen tempo mogelijk is. De steeds aanwezige stimulans zal het zelfvertrouwen vergroten en uw kind stimuleren nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Om een veilige en vertrouwde omgeving voor uw kind te creëren zijn, wat ons betreft, onderstaande zaken van groot belang.

WhatsApp Image 2022-03-18 at 10.20.08
image0-4
 
Spelenderwijze leren 

We nemen uitgebreid de tijd om te wennen op de groep. Voor je kind, maar ook voor jou. En dan begint het avontuur. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor een dagprogramma dat past bij de behoeften van ieder kind. 

Onze groepsruimte, het speelgoed en het activiteitenaanbod is afgestemd op de interesse en de belevingswereld van de kinderen. 

 

 
Activiteiten

Wij vinden het belangrijk allerlei leerzame, leuke en uitdagende activiteiten met de kinderen te ondernemen. Door het jaar heen werken we aan de hand van verschillende thema’s. We bieden dan ook verschillende themagerichte activiteiten, spelletjes en uitjes aansluitend op de verschillende leeftijden. We vinden het belangrijk om veel met de kinderen naar buiten te gaan en zijn daarom veel te vinden in onze tuin, wandelen we naar het bos of gaan we op pad met de bakfiets! 

WhatsApp Image 2022-03-18 at 10.19.18

Wil je meer weten over de dagopvang?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs om de sfeer te proeven.