Buitenschoolse opvang 4 - 12 jaar

Wat is er fijner voor kinderen om na een intensieve schooldag lekker te relaxen bij Ot & Sien, te knutselen, heerlijk buiten te ravotten op pad gaan. We hebben prachtige buitenspeelmogelijkheden met onder andere: speelhuisjes, een zandbak en een voetbalveld!

 

Deze locatie ligt in het dorp met enorm veel buiten speel mogelijkheden. Tevens dichtbij de sporthal, het sportveld, de Berenkuil en het Markehuis waar meerdere activiteiten plaats vinden. Deze prachtige locatie bevindt zich in basisschool de Drift. Op deze locatie wordt er peuteropvang en buitenschoolse opvang geboden. 

De BSO en de peuteropvang bevinden zich in hetzelfde lokaal. In de ochtend wordt dit lokaal gebruikt voor de peuters en de middag voor de BSO. We beschikken over één gezamenlijke binnen speelruimte voor kinderen. We dagen de kinderen uit hun talenten te ontdekken, bieden allerlei leuke activiteiten en spelen vooral heel veel. We maken veel gebruik van de ontzettend mooie en grote buitenruimte en organiseren veel leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het bos, de berenkuil of een speurtocht door het dorp!

Wij vinden het belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk zelf mogen bepalen hoe ze de middag mogen doorbrengen. De BSO is namelijk vrije tijd, elk kind is ergens anders en heeft ergens anders behoefte aan. 

We bieden vele leuke activiteiten aan en maken vele uitstapjes. Tijdens reguliere opvang bieden we uitstapjes in de buurt, tijdens vakantieweken worden er grotere uitstapjes gepland. 

We proberen we vele leuke activiteiten aan te bieden en maken we vele uitstapjes. Tijdens de reguliere opvang zullen we uitjes bieden in de buurt van de opvang. Tijdens vakantieweken worden er grotere uitjes gepland. 

WhatsApp Image 2022-03-08 at 11.01.11
5fddf1ab-9f79-4313-ac7b-ece8eb80ae1c
Een tweede thuis

Wij willen graag een tweede thuis bieden, een plek waar kinderen zich thuis voelen. We sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen, bieden allerlei leuke activiteiten en kijken samen met de kinderen wat ze willen doen. 

Bij ons op de BSO ligt de nadruk op ‘vrije tijd’. Er moet niets, maar er kan wel een hele hoop!

Naschoolse activiteiten

Bij Ot & Sien vindt het belangrijk dat kinderen gebruik kunnen maken van de voorzieningen die erin de buurt zijn. Wij begrijpen dat het voor ouders niet altijd haalbaar is om hun kinderen overal heen te brengen. 

Daarom biedt Bij Ot & Sien een breng- en haalservice aan. Bij Ot & Sien brengt en haalt de kinderen van en naar hun activiteit zodat ze toch mee kunnen doen.

image0-1
59956801-5ded-45a7-9cad-d68f7a00354d
Vakantieopvang

In vakantieweken bieden we gehele dagen buitenschoolse opvang aan. Ook tijdens studiedagen van scholen waarmee we samenwerken zijn we geopend.

Tijdens vakantie weken zorgen we ervoor dat de kinderen een uitdagend activiteiten programma hebben. Samen met de kinderen denken we hier over na. Om een idee te geven vind je hier een greep uit de activiteiten die we in de vakantie hebben georganiseerd. 

  • Bezoek aan de dierentuin
  • Paardrijden
  • Kegelen
  • Bezoek aan een camping
  • Wandelen
  • Knutselen
 

Kortom: veel activiteiten zodat niemand zich hoeft te vervelen en we echt vakantie vieren. We maken er elke keer weer een feestje van!

Wil je meer weten over de BSO?

Vraag een rondleiding aan en kom gezellig langs om de sfeer te proeven.